Verslag NK March and music, 21 januari 2017

Op zaterdag 21 januari 2017 vonden de Nederlands Kampioenschappen March and music contest van de KNMO plaats. Een ieder die in 2016 voldoende punten had weten te behalen op de KNMO concoursen was uitgenodigd om op deze dag in Waalwijk deel te nemen aan deze belangrijke wedstrijd.
Ook met Percussiegroep Ridderster hadden wij voldoende punten weten te scoren tijdens onze deelname aan het concours in Schiedam. Uiteraard wilden wij daarom niet ontbreken op deze wedstrijd. Dankzij wat wisselingen in onze opstelling werd het een spannend optreden, omdat een aantal leden ineens op een andere plek liepen dan tijdens het concours in Schiedam. Desondanks heeft de groep een mooi optreden neer kunnen zetten op de wedstrijdvloer. Vanuit het publiek, en vanuit andere muzikanten die aanwezig waren, kregen we complimenten over het verfrissende optreden dat werd gegeven. Dat heeft ons uiteraard veel goed gedaan!
Daarna was het natuurlijk vol spanning wachten op de finale met de prijsuitreiking. Met ruim 83 punten heeft de groep een mooie beoordeling weten te krijgen van de jury. Helaas was het niet voldoende voor het podium. Desondanks konden we als vereniging terugkijken op een geslaagde dag, die we in stijl afsloten met gezamenlijk eten in het clubgebouw.

Geplaatst in Actueel.