Percussiegroep Ridderster trakteert op muziek

Afgelopen zaterdagavond heeft Percussiegroep Ridderster bewoners van Ridderkerk-West getrakteerd op muziek in de wijk. De vereniging heeft een mars door de wijk gemaakt om zo de muziek weer zoals vanouds bij de mensen thuis te brengen. De vereniging maakte van de gelegenheid gebruik door tijdens de mars ook spullen in te zamelen en loten te verkopen voor de Grote Club Actie.

Voorzitter Lisanne de Waard vertelt: ‘dit jaar was de mars wederom een succes. Voor het eerst op een zaterdag, waardoor we niet in de schemering hebben hoeven marcheren. Hierdoor zijn we voor alle bewoners goed zichtbaar geweest. Het is heel mooi om te zien dat jong en oud in de deuropening staat te kijken en de buren er eens bij roept om naar de muziek te kijken. Dat is tenslotte waarom wij muziek maken! Sommigen sloten zelfs een tijdje aan bij de stoet om wat langer te genieten. Daarnaast hebben veel bewoners ons gesteund door spullen voor onze inzamelingen te doneren en loten te kopen van de Grote Club Actie. Hiermee kunnen we onze clubkas weer aanvullen om muziek te kunnen blijven maken. We willen een ieder die heeft bijgedragen aan het succes van deze mars dan ook hartelijk bedanken!’.

De vereniging zamelt het hele jaar spullen in een aantal categorieën in. Door mee te werken aan recycle programma’s wordt hiermee niet alleen de clubkas gesteund maar ook het milieu ontlast. De volgende spullen kunnen ingeleverd worden:

  • Kleding, huishoudtextiel en knuffels
  • Gebruikt frituurvet en -olie
  • Afgedankte schrijfwaren (pennen, stiften, tipp-ex)
  • Metaal
Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie