Geslaagden bij Percussiegroep Ridderster

Bij Percussiegroep Ridderster hebben recent opnieuw drie leden praktijkexamen slagwerk gedaan. De leden worden binnen de vereniging opgeleid en leggen daar ook hun examens af volgens het landelijke raamleerplan. Alle docenten van de vereniging zijn leden van de vereniging die op het hoogste niveau slagwerk bedrijven. Omdat zij allen meespelen in de oudste groep van de vereniging weten zij ook wat er, behalve de eisen in het raamleerplan, belangrijk is om te kunnen als lid van de vereniging. Hierdoor kunnen de leden het geleerde meteen in de praktijk brengen.

Dit keer hebben Dominique, Rebecca en Viggo hun A-examen praktijk gedaan. Enkele maanden geleden hadden ze al met veel succes hun theorie-examen afgelegd. Ook het praktijkexamen verliep voor alle drie glansrijk. Ook al werd ze soms het vuur aan de schenen gelegd door de examencommissie, ze lieten zich niet van hun wijs brengen. Met zeer ruime voldoendes zijn ze geslaagd.

Het bestuur van Percussiegroep Ridderster is er uiteraard trots op dat opnieuw drie leden een diploma gehaald hebben via de interne opleiding. Wie ook interesse heeft in slagwerk en een gedegen opleiding wil krijgen kan zich opgeven voor proeflessen bij de vereniging. 

 

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie